Kolme uutta osakasta BDO:lle

Kolme uutta osakasta BDO:lle

Stephen Barnes, Tiina Mikkonen-Brännkärr ja Fredrik Vikström kutsuttu BDO Oy:n uusiksi osakkaiksi  

Senior Tax Manager Stephen Barnes, KHT, JHT, Aluejohtaja Tiina Mikkonen-Brännkärr sekä KHT Fredrik Vikström on kutsuttu tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatio BDO Oy:n uusiksi osakkaiksi 1.2.2023 alkaen. 

Stephen Barnes on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2015. Barnes tukee sekä kansainvälisiä että kotimaisia asiakkaitamme erityisesti välillisen verotuksen asiantuntijapalveluissa. Barnesin asiakaskunta koostuu eri kokoisista yrityksistä ja kansainvälisistä verkostoista, jotka harjoittavat liiketoimintaa useilla eri toimialoilla.  

Myös Tiina Mikkonen-Brännkärr on aloittanut BDO:lla vuonna 2015. Mikkonen-Brännkärr toimii Pohjois-Suomen aluejohtajana ja KHT, JHT-tilintarkastajana. Hänen asiakaskuntansa koostuu laaja-alaisesti sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoista.

Fredrik Vikström aloitti BDO:lla vuonna 2018. Vikström työskentelee KHT-tilintarkastajana ja hänen asiakaskuntansa koostuu pääosin sekä kotimaisista että ulkomaalaisomisteisista yhtiöistä. Vikströmin erityisosaamista ovat konsernitarkastukset ja rahoitusalan toimeksiannot. Hän toimii myös Etelä-Suomen alueen auktorisoimattomien tilintarkastajien esihenkilönä.

Vahva kasvu luo mahdollisuuksia 

BDO:n asiantuntijapalveluiden kysyntä on vahvassa nosteessa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Vahva kasvu luo mahdollisuuksia sekä henkilöstöllemme että asiakkaillemme. 

Kasvu, henkilöstömme kehittäminen sekä vastuullisten, asiakaslähtöisten, ratkaisujen toimittaminen kulkevat rinnatusten. Uudet osakkaamme tulevat olemaan tiiviisti mukana asiakkaidemme auttamisessa.” BDO Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Lind kertoo.

Oman erityisosaamisensa ja vahvan asiantuntemuksensa lisäksi uusien osakkaiden toiminnassa näkyy vahvasti People helping people -arvomme. Välittäminen ja vastuullisuus ovat olleet BDO:n toiminnan keskiössä koko 30 toimintavuoden ajan.

Meillä kaikki lähtee auttamisesta ja välittämisestä – sekä asiakkaiden että kollegoiden kohtaamisissa.”, Lind jatkaa.