Vastuullisuuskoulutukset ja -työpajat henkilöstölle

Vastuullisuuskoulutukset ja -työpajat henkilöstölle

Vaikka yrityksesi ei vielä olisi vastuullisuusraportointivelvollinen, on tärkeää, että erityisesti yrityksen hallitus ja johtoryhmä on ajan tasalla yritysvastuullisuuteen liittyen. Hallituksella on hyvä olla osaamista myös vastuullisuusraportoinnin tiimoilta.

Tarjoamme yrityksellesi vastuullisuuskoulutuksia, ESG-koulutuksia ja kestävyysraportointikoulutuksia tarpeidenne mukaan. Räätälöimme koulutukset yrityksesi tarpeiden, osallistujien roolien sekä olemassa olevan vastuullisuusosaamisen mukaan. ESG-koulutukset voidaan järjestää etäyhteyksin tai paikan päällä ja työpajoina tai luentoina yrityksen tarpeiden mukaan.

Asiantuntijamme auttavat mielellään – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi vastuullisuuskoulutus, joka palvelee hallitusta, johtoryhmää tai muita liiketoiminnan avainhenkilöitä!

Koulutukset ESG-teemoista koko henkilöstölle verkkokurssina

On hyvä, että koko henkilöstö on tietoinen vastuullisuuden merkityksestä yrityksen liiketoiminnalle. Jos henkilökuntaa on paljon, voi syvällinen perehdyttäminen olla haastavaa ja jopa ylimitoitettua.

Jos haluat, että työntekijöillä on perustason ymmärrys vastuullisuuden teemoista, tarjoamme erilaisia ESG-koulutuksia verkkokurssimuodossa. Näin henkilökunta voi suorittaa kurssin kätevästi haluamanaan ajankohtana.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, millainen kurssi yrityksesi henkilöstölle sopisi!