Kansainvälinen verkostomme

Olemme yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tarjoavista organisaatioista. Autamme sinua menestymään, kehittymään, toimimaan vastuullisesti sekä raportoimaan laadukkaasti missä ikinä toimitkin. Verkostomme kautta saat käyttöösi parhaan mahdollisen asiantuntijaryhmän sekä Suomessa että kansainvälisesti. Samalla erotumme toimialallamme olemalla aidosti ketterämpi toiminnassamme – reagoimme nopeasti ja ratkaisemme haasteesi tehokkaasti. 

Palvelemme asiakkaitamme 166 maassa yli 116 000 asiantuntijamme voimin. Verkostomme yhteenlaskettu liikevaihto oli 11,8 miljardia euroa 30.9.2022 päättyneellä tilikaudella.

Kaikkien asiantuntijoidemme osaaminen on käytettävissäsi joustavasti ja paikallisesti sekä Suomessa että kansainvälisesti – omasta sijainnistasi riippumatta. 

Verkostomme jäsenyritykset tekevät läheistä yhteistyötä ja noudattavat samoja ammatillisia toimintaperiaatteita ja toimialan yhteisiä parhaita käytäntöjä. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun, pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin sekä asiantuntijuutemme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaidemme toimialojen ymmärtämiseen. Tuemme tavoitteidesi saavuttamista toimintasi jokaisessa vaiheessa.