BDO:s internationella nätverk

Med hjälp av vårt expertnätverk erbjuder vi våra kunder omfattande ekonomi- och förvaltningskompetens. Våra revisorers och andra specialexperters kunskap är tillgänglig för alla våra kunder i Finland oberoende av ort – vi betjänar flexibelt och lokalt i hela landet. Med hjälp av vårt internationella nätverk av experter stödjer vi din organisations verksamhet och framgång runt om i världen.

Vi verkar i 166 länder och har över 116 000 experter. Den sammanlagda omsättningen för vårt nätverk uppgick till cirka 13 miljarder euro år 2023. Medlemsföretagen i de olika länderna har ett nära samarbete och följer de gemensamma verksamhetsprinciperna som har utarbetats för europeisk praxis. Vårt nätverk har som mål att erbjuda exceptionellt bra kundservice, och vi satsar på nära och långvariga kundrelationer. Vi vill erbjuda det bästa kunnandet i branschen och en djupgående branschinsyn, som hjälper våra kunder att nå sina egna mål.

One Network - Globally Connected

BDO’s global network extends across 166 countries and territories, with 115,000+ people working out of 1,776 offices – and they’re all working towards one goal: to provide our clients with exceptional service.