Om oss

BDO i korthet 

Läs mer om oss, våra värderingar och våra nyckeltal. 

BDO är en av världens ledande revisions- och expertorganisationer. Vi hjälper våra kunder att lyckas, utvecklas och arbeta ansvarsfullt.  

Vi stöder både företag och den offentliga sektorn med högklassiga revisions-, skatte-, rådgivningstjänster samt juridiska tjänster. Vi är verksamma lokalt i hela Finland och internationellt med hjälp av över 111 000 experter i 164 länder.

BDO Finlands omsättning för räkenskapsperioden som slutade i augusti 2023 var 39,3 miljoner euro, en ökning med över 10 procent jämfört med året innan. Omsättningen för hela vårt nätverk växte till 13 miljarder euro.

Våra värderingar

People helping people. 

Allt vi gör och hur vi arbetar styrs av kärnan i vår verksamhet – People helping people achieve their dreams. Det sätter vårt viktigaste värde – människor – i centrum, både våra egna anställda och våra kunder, liksom det omgivande samhället.

Vårt mål är att hjälpa människor att nå sina mål – oavsett om det är våra kollegor, kunder eller samarbetspartner.

"People helping people" definierar oss som en organisation och styr hur vi möter människor. Det driver oss att tillhandahålla utmärkt kundservice, inspirerar oss att stödja våra kollegor och hjälper oss att hjälpa våra egna samhällen att lyckas. Det styr vår dagliga verksamhet och hjälper oss att fatta bättre beslut både för oss själva och för alla våra intressenter – både som individer och som en internationell organisation.

Ansvar

För oss innebär ansvar att göra rätt. Det handlar om att tillhandahålla professionell service av hög kvalitet till våra kunder, erbjuda meningsfullt och givande arbete för våra anställda, driva en hållbar, etisk och växande affärsverksamhet och ha en positiv inverkan på vår bransch, vårt samhälle och vår miljö. Läs mer om vad ansvar innebär på BDO

Kontaktuppgifter

Du når oss bäst genom att lämna ett meddelande eller en offertförfrågan via detta formulär eller genom att kontakta våra lobbytjänster på telefon 020 743 2920.

BDO Ab
 020 743 2920 
 (mån-fre kl. 8.30–16.30, kvällen före helgdag kl. 8.30–14.30)
 info(at)bdo.fi
 Personliga e-postadresser fornamn.efternamn@bdo.fi