Tietoa meistä

People helping people achieve their dreams

BDO lyhyesti 

Tutustu meihin, arvoihimme ja avainlukuihimme tarkemmin. 

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Autamme asiakkaitamme menestymään, kehittymään ja toimimaan vastuullisesti.  

Tuemme sekä yrityksiä että julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla. Toimimme paikallisesti kaikkialla Suomessa sekä kansainvälisesti 166 maassa yli 116 000 asiantuntijamme voimin.

BDO Suomen liikevaihto oli 2023 päättyneellä tilikaudella 39,3 miljoonaa euroa, kasvaen edelliseen tilikauteen verrattuna yli 10 prosenttia. Koko verkostomme liikevaihto kasvoi 13 miljardiin euroon.

Arvomme

People helping people. 

Kaikkea tekemistämme ja työskentelytapaamme ohjaa toimintamme ydin - People helping people achieve their dreams. Se nostaa keskiöön tärkeimmän arvomme – ihmiset – niin omat työntekijämme kuin asiakkaamme sekä ympäröivän yhteiskuntamme.

Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän päämääränsä – olipa kyse sitten työtovereistamme, asiakkaistamme tai yhteistyökumppanistamme.

’People helping people’ määrittää meitä organisaationa ja ohjaa tapaamme kohdata ihmisiä. Se ajaa meitä tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua, innostaa meitä tukemaan kollegoitamme ja tukee meitä auttamaan omia yhteisöjämme menestymään. Se ohjaa päivittäistä toimintaamme ja auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä sekä itsellemme että kaikille sidosryhmillemme – niin yksilöinä kuin kansainvälisenä organisaationakin.


Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa toimimista oikein. Se on laadukkaan asiantuntijapalvelun tarjoamista asiakkaillemme, merkityksellisen ja palkitsevan työn tarjoamista työntekijöillemme, kestävän, eettisen ja kasvavan liiketoiminnan harjoittamista sekä myönteisen vaikutuksen aikaansaamista toimialaamme, yhteiskuntaamme ja ympäristöömme. Tutustu tarkemmin, mitä vastuullisuus tarkoittaa BDO:lla

Yhteystiedot

Tavoitat meidät parhaiten jättämällä meille viestin tai tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta tai olemalla yhteydessä aulapalveluihimme puhelimitse 020 743 2920.

BDO Oy
020 743 2920 
(ma-pe klo 8.30 - 16.30, juhlapyhien aattona 8.30 - 14.30)
info(at)bdo.fi
Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@bdo.fi