BDO:lle kuusi uutta osakasta

BDO:lle kuusi uutta osakasta

  • OTK Manu Auhto on erikoistunut erityistarkastuksiin, insolvenssitilanteisiin sekä konkurssien ja yrityssaneerausten juridisiin kysymyksiin.
  • Jouni Honka-aholla on pitkä ja laaja kokemus siirtohinnoitteluun liittyvistä kysymyksistä aina toimitusketjujen suunnittelusta vaativiin monikansallisiin verotuksen tilanteisiin. Lisäksi Jouni on erikoistunut kuntaomisteisten yhtiöiden kilpailuneutraliteettikysymyksiin.
  • Risto Kivirannan, OTM, KLT ydinosaamista on yritysten ja omistajayrittäjien verotus sekä yhtiöoikeus. Hän on suunnitellut ja toteuttanut useita yritys- ja omistusjärjestelyjä. Lisäksi hänellä on laaja-alainen kokemus transaktioiden verokysymyksistä.
  • Urpo Pirilällä on pitkä kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyprojekteista. Hän on erikoistunut erityisesti due diligence -tutkimuksiin, yritysten talousanalyyseihin ja liiketoimintojen tervehdyttämiseen. Lisäksi hän on toiminut yli 25 vuotta johtotehtävissä kansainvälisissä korkeanteknologian yrityksissä.
  • KHT Kaj Riskalla on pitkä kokemus kotimaisten keskisuurten ja perheyritysten, kansainvälisten sekä listattujen yhtiöiden tilintarkastuksesta. Hän toimi tilintarkastusliiketoiminnan johtajana RSM Finlandilla 3,5 vuotta. Kajn erityisosaamista on myös kansainvälinen kirjanpito (IFRS & US GAAP), finanssioikeus ja yhtiöoikeus.
  • Seppo Suontaustalla on pitkä kokemus eri kokoisten ja useiden toimialojen yritysten tilintarkastuksesta, erityistarkastuksesta, yritysjärjestelyistä ja muista tarkastus- ja konsultointitehtävistä. Laajin erityisosaaminen hänellä on saneeraus- ja konkurssimenettelyyn liittyvissä eritystarkastuksissa, joissa hän on toiminut vastuunalaisena tarkastajana yli 1500 toimeksiannossa. Lisäksi Seppo on toiminut toimitusjohtajana kahdessa tilintarkastusyhteisössä.

-  Toivotamme kaikki uudet osakkaat lämpimästi tervetulleiksi! Heistä jokainen on oman erikoisalansa pitkän linjan kokenut huippuosaaja. Lisäksi he ovat BDO:n yhteisen toimintatavan mukaisesti sitoutuneet laadukkaiden palvelujen ja erityisen hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen. Uudet osakkaamme tulevat myös olemaan avainrooleissa palvelutarjontamme ja liiketoimintamme jatkuvassa kehittämisessä, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Uusien nimitysten myötä BDO:n osakkaiden määrä nousee 28:een. Kaikki BDO:n osakkaat ovat aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa.

- Haluamme myös jatkossa kutsua osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttamista, Taneli Mustonen kertoo.
 


Tietoa BDO:sta

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja yrityksille, julkissektorin organisaatioille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on noin 300.