Tilinpäätös ja tuloveroilmoitus

Tilinpäätös ja tuloveroilmoitus

Autamme yritystäsi niin kutsuttujen year-end compliance -velvollisuuksien täyttämisessä eli tilinpäätöksen laatimisessa sekä tuloveroilmoituksen tekemisessä. Asiantuntijoillamme on laajasti kokemusta työskentelystä eri kokoisten ja useiden eri toimialojen yritysten kanssa aina monikansallisista konserneista PK-yrityksiin.

Olemme joustava kumppani, joka ymmärtää tilinpäätöksen ja tuloveroilmoituksen laatimiseen liittyvät haasteet ja niitä koskevat aikataulut. Tunnemme paitsi suomalaisen lainsäädännön ja toimintatavat, myös vuoden lopun compliance-vaatimukset. Seuramme aina paikallisia säädöksiä ja määräyksiä.

Yrityksesi voi ulkoistaa esimerkiksi Suomessa toimivan tytäryhtiön, sivuliikkeen tai kiinteän toimipaikan tilinpäätös- ja veroilmoitusprosessin asiantuntijoillemme. Palvelumme ansiosta voit keskittyä globaalin visiosi toteuttamiseen varmistuen samalla siitä, että kaikki toimii taustalla kuten pitääkin.

Ole yhteydessä – tuemme mielellämme yritystäsi tilinpäätöksen ja tuloveroilmoituksen tekemiseen liittyvissä asioissa. Ammattitaitoiset asiantuntijamme palvelevat niin suomeksi kuin englanniksi.

Tilinpäätöspalvelut – vuoden lopun compliance hoidettuna puolestasi

Olemme erikoistuneet tilinpäätösten tekemiseen, ja autamme yritystäsi tekemään ne tehokkaasti ja ajoissa. Näin yrityksesi oma henkilökunta voi keksittyä muihin kirjanpitotoimintoihin compliance-velvollisuuksien sijaan.

Voimme tukea muun muassa seuraavissa asioissa:

  • suomalaisten kirjanpitosäännösten mukaisen tilinpäätöksen laatiminen
  • tilinpäätöksen toimittaminen suomalaisille viranomaisille
  • tilinpäätöksen hyväksymispöytäkirjojen laatiminen

Jos yrityksesi tarvitsee IFRS-tilinpäätöksen tai tukea IFRS- tai US GAAP -lukujen muuntamisessa Suomen kirjanpitosäännösten mukaisiksi, asiantuntijaverkostomme voi auttaa myös tässä. Jos taas haluat loppuvuoden compliance-velvollisuuksien sijaan ulkoistaa yrityksesi koko kirjanpidon, ota yhteyttä Accounting-tiimiimme. 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voimme auttaa yritystäsi tilinpäätöksen tekemisessä.

Yhteisön tuloveroilmoitukset

Autamme yritystäsi tuloveroilmoituksen tekemisessä – tehokkaasti ja ajantasaisesti.

Muun muassa näissä voimme tukea yritystäsi:

  • tuloveroilmoituksen laatiminen ja toimittaminen suomalaisille viranomaisille
  • tuloverojen laskeminen neljännes- tai puolivuosittain
  • maakohtaisen raportoinnin selvitysvelvollisuuden ilmoittaminen suomalaisille veroviranomaisille (CbC-ilmoitus)
  • ennakko- ja lisäennakkoverojen muutoshakemukset.

Laajan asiantuntijaverkostomme ansioista voimme tarjota year-end compliance -palveluiden ohella myös tarvittaessa veroneuvontaa.