Ulkoistetut taloushallintopalvelut

Ulkoistetut taloushallintopalvelut

Olipa yrityksesi yrittäjävetoinen PK-yritys, listattu suuryritys, kansainvälinen konserni tai jotain siltä väliltä, on yksi liiketoimintasi kulmakivi ajantasainen, virheetön ja tehokas kirjanpito. Ulkoistettu taloushallinnon palvelumme on osa BDO:n osaajien verkostoa, jota yritykselläsi on mahdollisuus päästä hyödyntämään myös maailmanlaajuisesti.

Asiakaskuntamme koostuu paikallisista suomalaisista yrityksistä sekä yrityksistä, joiden pääpaikka sijaitsee Pohjoismaissa, muualla Euroopassa tai esimerkiksi Yhdysvalloissa sekä maailmanlaajuisista organisaatioista, jotka toimivat useissa eri valtioissa.

Kiitos globaalin verkostomme ja kattavien tukipalvelujemme, yrityksesi hyötyy ammattimaisista kirjanpitopalveluista ja saa täyden tuen laajasta asiantuntijaverkostosta liiketoimintansa kehittämiseen.

Monipuoliset kirjanpitopalvelut paikalliselle ja kansainväliselle yritykselle

Voit ulkoistaa meille koko taloushallinnon tai voimme esimerkiksi auttaa ratkaisemaan jonkin yksittäisen, kompleksisen kirjanpito- tai verokysymyksen. Tarvittaessa saatavillasi on myös muun muassa CFO-palvelu, palkkahallinnon, verotuksen ja lakiasiantuntijapalvelu.

Kirjanpitopalvelujamme ovat muun muassa

  • päivittäinen kirjanpito
  • kuukausiraportointi ja viranomaisilmoitukset
  • osto- ja myyntireskontra
  • maksuliikennepalvelut
  • matka- ja kululaskut
  • tase-erittelyt
  • tilinpäätökset
  • veroilmoitukset
  • yrityksen sisäinen raportointi (esimerkiksi budjetointi ja ennustaminen).

Esimerkiksi arvonlisäverojen raportoinnissa saat tarvittaessa maakohtaista asiantuntemusta.

Tehokasta kirjanpitoa alan parhailla ohjelmistoilla

Kun ulkoistat taloushallintosi meille, parannamme taloushallinnon tehokkuutta ja vähennämme kustannuksia hyödyntämällä uusimpia teknologioita. Hyödynnämme erilaisia viimeisimpiä teknologioita, kuten AI-pohjaisia ratkaisuja, jotka automatisoivat tehokkaasti rutiiniprosesseja taloushallinnossa.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoista meillä on kokemusta esimerkiksi Briox-, Dynamics 365 Business Central -, Netvisor-, SAP- ja Xero-järjestelmistä.

Olemme teknisesti taitavia ammattilaisia, jotka ottavat nopeasti haltuun erilaisia ohjelmistoja.

Kirjanpitomateriaalisi ja siihen liittyvät dokumentit säilytetään BDO Global Portal -pilvipalvelussamme, jossa dokumentit ovat aina helposti saatavilla. Varahenkilöjärjestelmämme takaa, että olemme aina tavoitettavissa.

Saat meiltä suomen lisäksi sujuvaa palvelua aina myös englanniksi. Puhumme myös ruotsia. Olemme ammattitaitoisia taloushallinnon asiantuntijoita, jotka hoitavat yrityksesi kirjanpidon tehokkaasti ja tarkasti, ota yhteyttä!