• Projektitarkastukset ja hanketarkastukset

    Hankkeiden ja projektien tarkastukseen vaadittavaa erityisosaamista

    Ota meihin yhteyttä

Projektitarkastukset ja hanketarkastukset

Meiltä saat tarvitsemasi osaamisen projektien ja hankkeiden tarkastukseen sekä lakisääteiseen tilintarkastukseen.

Olemme Suomen johtava julkisrahoitteisten projektien- ja hankkeiden tilintarkastaja. Meiltä löytyy ainoana toimijana Suomessa projekti- ja hanketarkastuksiin erikoistunut, kokenut tarkastajatiimi. Asiakkainamme on yrityksiä ja muita yhteisöjä sekä julkisen sektorin toimijoita. Asiantuntijamme palvelevat koko Suomessa molemmilla kotimaisilla kielillä ja englanniksi.
 

Lähestymistapamme projekti- ja hanketarkastukseen

Asiantuntemuksemme on käytössänne myös jo projektia suunniteltaessa sekä sen aikana. Voimme olla sparrauskumppanina esimerkiksi projektihallinnon järjestämisessä ja muissa käytännön haasteissa tarpeidenne mukaan.  

Olemalla mukana jo varhaisessa vaiheessa voimme auttaa asiakasta ennaltaehkäisemään ongelmatilanteita, jotka muutoin tulisivat esiin vasta projektiraportointia laadittaessa.

Erityisosaamiseemme kuuluu muun muassa:

  • Business Finlandin eri rahoitusmuodot
  • STEA:n avustukset
  • Suomen Akatemian rahoitus
  • Muut valtionavustukset
  • Komission suora rahoitus

Lisäksi tarjoamme erilaisia tukipalveluita valtionavustusviranomaisille. Teemme myös väärinkäytöstarkastuksia hankkeisiin sekä rahoittajien että hankkeiden toteuttajien toimeksiannosta.

Tarjoamme myös monipuolista koulutusta projektien ja hankkeiden suunnittelun, toteutuksen ja johtamisen parissa työskenteleville. Teemme myös hankehallinnoinnin arviointeja.