ISAE 3402 -varmennuspalvelut

ISAE 3402 -varmennuspalvelut

ISAE 3402 -varmennus osoittaa asiakkaillesi, että prosessisi ovat toimivia ja vaatimustenmukaisia. Varmennusprosessi on myös oiva mahdollisuus kehittää yrityksesi sisäistä valvontaympäristöä. ISAE 3402 -varmennusraportti säästää yrityksesi aikaa, kun asiakkaittesi tilintarkastajat voivat hyödyntää yhtä ISAE 3402 -varmennusraporttia sen sijaan, että tekisi moninkertaisen työn jokaisen asiakkaan prosessien ja kontrollien tilintarkastuksen parissa.

Mitä voimme tarjota tilitoimistolle ja palvelukeskukselle?

Olemme apunasi kehittämässä tilitoimistoisi tai palvelukeskuksesi sisäistä valvontaa. Kehitysprosessissa on keskeistä arvioida talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien laatua ja toiminnan tehokkuutta. Jotta päästäisiin parhaaseen lopputulokseen ISAE 3402 -varmennuspalvelun suhteen, suosittelemme kartoittamaan asiakkaille tuotettujen palveluiden kontrolliympäristön nykytilan puutteineen ja tehottomuuksineen. Kartoituksen pohjalta voi edetä korjaamaan havaitut puutteet ja esimerkiksi poistamaan päällekkäisyydet ja muut tehottomuudet prosesseista.

Voimme auttaa prosessien ja kontrollien määrittelytyössä. Voimme myös suorittaa kyseisten prosessien ISAE 3402 -varmennuksen, kun prosessit sekä niihin liittyvät kontrollit on määritelty toimintaympäristöön sopiviksi, ja niistä on laadittu kuvaukset.

ISAE 3402 -varmennuspalvelun hyödyt

ISAE 3402-varmennusraportti viestii asiakkaittesi tilintarkastajille, että yrityksesi sisäinen valvontaympäristö on varmennettu. He voivat hyödyntää ISAE 3402 -varmennusraporttia, ja näin yrityksesi välttyy moninkertaiselta, kunkin eri asiakkaan osalta tehdyltä prosessien ja kontrollien tilintarkastukselta. Lisäksi tehty ISAE 3402 -varmennus on osoitus laadukkaasta ja tehokkaasta toiminnasta.

ISAE 3402 -varmennuspalvelun avulla yrityksesi on mahdollista perehtyä myös prosessien ja sisäisen valvonnan laatuun sekä lainmukaisuuteen. Varmennusraportti toimii myös erottautumiskeinona tarjouskilpailutuksissa ja kertoo yrityksesi luotettavuudesta.

Miksi valita BDO kumppaniksi varmennukseen?

Olemme kokeneita ISAE 3402 -varmennuspalveluiden tarjoajia. Olemme neuvoneet lukuisia asiakkaita, suorittaneet arviointeja sekä antaneet ISAE 3402 -standardin mukaisia varmenneraportteja. Olemme laatineet raportteja niin yhteisöjen omien palvelukeskusten kuin kaupallisten palveluntuottajien toimintaprosesseista.

Asiantuntijoidemme tavoitteena ei ole ainoastaan laatia yrityksellesi varmenneraporttia, vaan myös auttaa kehittämään yrityksesi toimintoja, tehokkuutta sekä sisästä valvontaympäristöä.