• IFRS

IFRS-neuvonantopalvelut

Olemme tukenasi IFRS-raportointiin, siihen liittyviin teknisiin ongelmiin sekä IFRS-standardien käyttöönottoon liittyvissä asioissa. 

Autamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti IFRS-raportointivalmiuden saavuttamisessa sekä sen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Asiakkainamme on IFRS-säännöksiä noudattavia kotimaisia ja omistukseltaan kansainvälisiä yhtiöitä sekä yhtiöitä, jotka suunnittelevat IFRS-raportointiin siirtymistä.

IFRS-standardit kehittyvät ja muuttuvat jatkuvasti. Asiantuntijoidemme avulla voit varmistua siitä, että yrityksesi IFRS-raportointi noudattaa ajantasaisia vaatimuksia. Tukenasi on IFRS-asioihin erikoistuneet asiantuntijamme niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.
 

BDO:n asiantuntijoiden kommenttikirjeet 

BDO:n IFRS-asiantuntijat kommentoivat tilanteen mukaan kansainvälisten standardinlaatijoiden erinäisiä hankkeita, kuten esittelyluonnoksia ja keskusteluasiakirjoja. Englanninkielisiä kansainvälisten asiantuntijoidemme kommenttikirjeitä pääset lukemaan tästä linkistä.
 

Kansainvälinen IFRS-työryhmä

BDO:lla toimii kansainvälisistä IFRS-asiantuntijoista koostuva työryhmä, joka laatii verkostomme yhtenäiset IFRS-toimintaperiaatteet. Työryhmä kehittää työkaluja, ohjeistaa IFRS-standardien tulkinnassa ja laatii kommenttikirjeitä IASB:lle. Työryhmän avulla varmistetaan, että BDO-verkosto tulkitsee IFRS-standardeja yhtenäisesti kaikissa maissa.


Pysy ajan tasalla IFRS-asioissa

  • IFRS News
    Kansainvälinen IFRS-tiimimme seuraa tiiviisti IFRS-asioita. IFRS News -sivustolta löydät päivityksiä tuoreimmista IFRS-aiheisista uutisista, lausunnoista, standardeista ja tulkinnoista.

IFRS News

  • IFRS Bulletin
    Kuukausittain julkaistavat IFRS Bulletin -julkaisut seuraavat kansainvälisen talousraportoinnin uusimpia kehitysaskelia

Tilaa IFRS Bulletin

  • Finanssivalvonnan Markkinat-tiedotteet
    Markkinat-tiedotteessa käsitellään ajankohtaisia listayhtiön tiedonantovelvollisuuden, tilinpäätösvalvonnan, arvopaperikaupankäynnin sekä sisäpiiriasioiden tulkintoihin ja sääntelyyn liittyviä asioita sekä valvonnan havaintoja. Tiedotteen julkaisee Finanssivalvonnan Pääomamarkkinoiden valvonta.