Corporate Finance

Autamme organisaatiotasi kehittymään strategisesti omistusjärjestelyjen avulla

Olemme yritysten kannattavaan kasvuun ja arvon luontiin erikoistunut neuvonantaja ja kumppani. Verkostomme kansainväliset asiantuntijat sekä laaja kumppaniverkostomme täydentävät osaamistamme. 

Tunnemme yritysten, instituutioiden ja julkisten toimijoiden kohtaamat haasteet koosta riippumatta. Me löydämme parhaan ratkaisun monimutkaisiinkin järjestelyihin. Olemme aidosti rahoittajista riippumaton toimija.

Corporate Finance -palveluihimme kuuluvat:

 • Yritysmyynnit ja -ostot (lead advisory)
  Yritysjärjestely liittyy aina omistaja- ja liiketoimintastrategiaan. Niin kotimaisen kuin kansainvälisen yritysjärjestelytoiminnan keskipisteessä on yritysten ja liiketoimintojen ostot ja myynnit sekä liiketoimintojen eriyttämiset (carve-out). 
 • Toimialajärjestelyt ja -konsolidaatiot 
  Konsolidaatiolla, eli yhdistämällä useampi yritys, saadaan entistä suurempia yrityksiä Suomeen ja kansainvälisille markkinoille.
 • Rahoituksen neuvonanto
  Autamme yrityksiä eri tilanteissa tarvittavien rahoitusratkaisujen toteuttamisessa sekä rahoituksen hankkimisessa että kustannusten ja likviditeetin optimoinnissa niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä. 
 • Sukupolvenvaihdokset 
  Perheyhtiöiden suurena huolena on usein yhtiön toiminnan jatkuvuuden varmistaminen joko oman perheen, olemassa olevan johdon (MBO-kauppa) tai täysin uuden omistajan voimin. 
 • Strateginen neuvonanto
  Liiketoiminnan kehittäminen sekä omistus- ja rahoitusjärjestelyt edellyttävät aina liiketoiminnan strategista analyysiä ja suunnittelua. Meillä on käytössä oma tuotteistettu konseptimme sekä kokemus kymmenistä onnistuneista strategiaprosesseista. 
 • Muut omistaja-arvoa luovat palvelut
  Omistaja-arvon kehittämiseen liittyviä palveluitamme ovat omistaja-arvostrategiat ja monivuotiset lisäarvon kehittämisprosessit (value management). Liiketoimintasuunnitelmat ja sijoitusmuistiot arvonmäärittelyineen syntyvät usein osana palveluamme.