Listattujen yritysten tilintarkastus

Yrityksesi tilintarkastajana olemme paitsi aktiivisesti mukana varsinaisessa tilintarkastuksessa, toimimme myös tarvittaessa asiakasyrityksen johdon tukena liiketoiminnan kehittämisessä.

Useilla tilintarkastajistamme on pitkäaikaista kokemusta kotimaisten pörssiyhtiöiden sekä ulkomaisten yhtiöiden Suomessa toimivien tytäryhtiöiden tilintarkastuksesta. Tämän lisäksi asiakkaidemme käytössä on asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen sekä kaikkialla Suomessa että kansainvälisen BDO-verkoston kautta maailmanlaajuisesti. 

Tavoitteenamme on tarjota poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Meille se tarkoittaa luottamuksellisuutta, oikeanlaista palveluasennetta, sovitusta kiinni pitämistä, asiakkaan toimintaa tukevaa palveluvalikoimaa, asiantuntijuutta ja ajan tasalla olevaa osaamista. Lähtökohtanamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja säilyttää samat asiantuntijat toimeksiannon tiimissä. 

 

Palvelumme listatuille yrityksille

Asiakkaillamme on käytössään tilintarkastuspalvelujen lisäksi myös laadukkaat vero-, laki- sekä neuvonantopalvelumme. Tarjoamme listatuille yhtiöille seuraavia palveluita:

  • lakisääteinen tilintarkastus
  • konserniraportoinnin tarkastaminen
  • listautumiseen liittyvien taloudellisten tietojen varmentaminen
  • IFRS-palvelut sekä
  • US GAAP –neuvontapalvelut.
     

IFRS-palvelumme

IFRS–konsernitilinpäätöstä ja IFRS–raportointia tarkastavilla asiantuntijoillamme on laaja kokemus konsernitilinpäätöksen laskenta- ja järjestelmäkysymyksistä, konsernitilinpäätösprosessin kehittämisestä, IFRS-siirtymäprojektien toteuttamisesta ja IFRS-konsernitilinpäätösten laatimisesta. Tarjoamme asiantuntija-apua myös yrityskauppoihin liittyvien IFRS–säännösten soveltamiseen. 

Seuraamme IFRS-säännösten muutoksia ja tuemme asiakkaitamme pysymään ajan tasalla niiden noudattamisessa. IFRS-konsernitilinpäätöksen tarkastuksessa käytämme hyväksi tarkastusohjelmia, tilinpäätösmalleja sekä BDO:n maailmanlaajuisen ketjun IFRS–deskin, tietopankkien ja maakohtaisten IFRS-asiantuntijoiden muodostamien verkostojen tietotaitoa, tulkintoja ja tukea.

Lue lisää: Neuvonantopalvelut > IFRS-neuvonantopalvelut

 

US GAAP ja SOX –palvelumme

Toimiminen Yhdysvaltojen US GAAP -määräysten mukaan vaatii niin tarkastajilta kuin taloushallinnon henkilöstöltä asiantuntemusta erityisesti dokumentointivaatimusten suhteen. Palvelemme sekä ulkomaan markkinoille pyrkiviä kotimaisia yhtiöitä että Suomessa toimivia ulkomaisten yritysten tytäryhtiöitä. Asiakkaitamme tukee Suomen BDO:n asiantuntijoiden lisäksi kansainvälinen asiantuntijoiden verkostomme.

 

Palveluitamme US GAAPin mukaan raportoiville yrityksille ovat muun muassa:

  • US GAAPin mukainen tarkastus päättyvälle ja aikaisemmille tilikausille (listautuvat yhtiöt)
  • avustaminen US GAAPin mukaisessa tilinpäätöksessä sekä
  • SOX-tarkastukset yms. prosessien kontrollien tarkastus ja avustaminen kontrollien kehittämisessä.

 

Pyydä tarjous