• Kumppani, joka joustaa
  tarpeidesi mukaisesti

  Pienten ja keskisuurten yritysten asiantuntija

  Ota meihin yhteyttä

Pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastus

Tilintarkastuksen kautta asiakasyrityksemme johto ja omistajat saavat varmuuden taloudellisen tiedon oikeellisuudesta. Luotettavan taloustiedon myötä myös sidosryhmien luottamus yritystä kohtaan kasvaa.

Haluamme olla pienen ja keskisuurten yritysten tukena arkipäivän haasteissa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Huomioimme aina asiakkaan toimialakohtaiset erityispiirteet ja autamme löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivimmat ratkaisut. 


Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi olemme yhteistyökumppanisi esimerkiksi seuraavissa toiminnoissa:

 • kirjanpitoon, hallintoon ja tilinpäätöksen laadintaan liittyvät kysymykset
 • verotus
 • tietojärjestelmien turvallisuuden varmistaminen
 • lain ja säännösten noudattaminen sekä
 • kasvu ja kansainvälistyminen.

Monella tarkastajistamme on omaa yrittäjätaustaa, jonka myötä tunnemme käytännönläheisesti myös omistajayrittäjien arkipäivän haasteet. Asiakkaidemme käytössä on asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen paitsi kaikkialla Suomessa myös globaalisti kansainvälisen BDO-verkoston kautta.

Tavoitteenamme on tarjota poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. Meille se tarkoittaa luottamuksellisuutta, oikeanlaista palveluasennetta, sovitusta kiinni pitämistä, asiakkaan toimintaa tukevaa palveluvalikoimaa, asiantuntijuutta sekä ajan tasalla olevaa osaamista. Valitsemme aina yksilöllisesti kuhunkin toimeksiantoon sopivimmat asiantuntijat. Pyrimme pitämään yrityksellesi räätälöidyn asiantuntijatiimin samana koko toimeksiannon ajan. Lähtökohtanamme on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.
 

IFRS-palvelumme

Kansainvälinen tilinpäätöskäytäntö eli International Financial Reporting Standards (IFRS) vaikuttaa niiden suomalaisten yritysten tilinpäätösraportointiin, joiden liikkeelle laskemat osakkeet tai joukkovelkakirjalainat ovat julkisen kaupankäynnin kohteena. Tämän lisäksi jotkut listaamattomat yritykset raportoivat IFRS-standardien mukaisesti tai suunnittelevat siihen siirtymistä.

IFRS–konsernitilinpäätöstä ja IFRS–raportointia tarkastavilla asiantuntijoillamme on laaja kokemus konsernitilinpäätöksen laskenta- ja järjestelmäkysymyksistä, konsernitilinpäätösprosessin kehittämisestä, IFRS-siirtymäprojektien toteuttamisesta ja IFRS-konsernitilinpäätösten laatimisesta. Tarjoamme asiantuntija-apua myös yrityskauppoihin liittyvien IFRS–säännösten soveltamiseen.

Seuraamme IFRS-säännösten muutoksia ja tuemme asiakkaitamme pysymään ajan tasalla niiden noudattamisessa. IFRS-konsernitilinpäätöksen tarkastuksessa käytämme hyväksi tarkastusohjelmia, tilinpäätösmalleja sekä BDO:n maailmanlaajuisen ketjun IFRS–deskin, tietopankkien ja maakohtaisten IFRS-asiantuntijoiden muodostamien verkostojen tietotaitoa, tulkintoja ja tukea.

Lue lisää IFRS-palveluistamme

 

Pyydä tarjous