• Hyvinvointialueet

    Tukenasi toiminnan vastaanottamisessa, aloittamisessa ja kehittämisessä

Tukenasi toiminnan vastaanottamisessa, aloittamisessa ja kehittämisessä

Hyvinvointialueet ovat uuden edessä.  On otettava haltuun merkittävä toiminta ja omaisuus. Luotava niukoista resursseista huolimatta hallinto- ja palvelurakenne, jolla voidaan vasta odotuksiin entistä laadukkaimmista palveluista.

Olemme Suomen johtava julkishallinnon talouden asiantuntija ja neuvonantaja. Kolmen vuosikymmenen kokemuksemme ja laaja asiakaskuntamme takaavat syvällisen julkisyhteisöjen asiantuntemuksemme. Olemme markkinajohtaja kuntasektorin tilintarkastuksissa, mikä mahdollistaa koko maan kattavan asiantuntijaverkostomme hyödyntämisen joustavasti myös erilaisissa hyvinvointialueiden erityiskysymyksissä ja verrokkitarkasteluissa. Tämän lisäksi olemme merkittävä toimija myös yksityisellä sektorilla, joten tunnemme hyvin julkishallinnon ja liike-elämän rajapinnan ja yhteistoiminnan.

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa asiakkaitamme ja toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa. Autamme hyvinvointialueita ja muita julkishallinnon organisaatioita yhdistämällä syvällisen julkisyhteisöjen asiantuntemuksemme liike-elämän osaamiseen. Asiantuntijamme ympäri Suomen tukevat toinen toistaan varmistaen, että asiakas saa aina käyttöönsä parhaan mahdollisen osaamisen. Kaikki toimintamme perustuu vastuullisuuteen, riippumattomuuden varmistamiseen, laadunvalvontaan sekä vastuuseen yhteiskunnasta ja ympäristöstä.