• BDO:n kummipelaaja Henrik Porkka toivoo kaudelta onnistumisia ja menestystä
Artikkeli:

BDO:n kummipelaaja Henrik Porkka toivoo kuluvalta kaudelta onnistumisia ja menestystä

04 joulukuuta 2019

Pronssia viime kaudella lentopallon Mestaruusliigasta saavuttaneen kummipelaajamme Henrik Porkan alkukausi Hurrikaani-Loimaan riveissä on sujunut mallikkaasti. Toista kauttaan Hurrikaan-Loimaassa pelaava keskitorjuja kertoo kauden lähteneen käyntiin hyvällä fiiliksellä ja hienoilla onnistumisilla.

- Meillä on ollut treeneissä hyvää tekemistä! Olen myös pysynyt terveenä ja säästynyt loukkaantumisilta, joten olen voinut keskittyä treenaamiseen, Porkka tiivistää.


Arvokasta kokemusta olympiakarsinnoista

BDO tukee nuoria, lahjakkaita urheilijoita, jotka näyttävät esimerkillään, mitä pitkäjänteisellä työllä ja oikealla asenteella voi saavuttaa. Suomen lentopallon Mestaruusliigamenestyksen lisäksi Porkka valittiin kesällä Suomen lentopallomaajoukkueeseen. Vaikka joukkue ei tällä kertaa onnistunut raivaamaan tietään vuoden 2020 olympialaisiin, Porkka pääsi edustamaan Suomea kovien pelaajien ympäröimänä ja nauttimaan arvokisahuumasta. Nyt Porkka on kuitenkin suunnannut katseensa kuluvaan kauteen sekä omaan että joukkueen kehitykseen.

Toivon, että pääsemme joukkueena mahdollisimman pitkälle ja että oma kehityskäyräni olisi myös nousujohteinen. Jos kausi menee hyvin, voimme taistella jopa liigan mestaruudesta.

Joukkueen hyvä motivaatio ja onnistuneet treenit näkyvät myös tulostaulukossa, sillä joukkue parhaillaan johtaa miesten Mestaruusliigan runkosarjaa muutaman pisteen turvin. Porkka toivoo kauden jatkuvan yhtä sujuvasti kuin tähänkin asti.