• #Kuntademo-verkosto

    Kuntavaikuttajien uusi yhteinen työhuone

Kuntavaikuttajien uusi yhteistyö käynnistyy #Kuntademo-verkostolla

Kuntajohdolta vaaditaan uuden ajan kuntajohtamisessa yhä enemmän. Paikallisdemokratian murros, uudenlaiset johtamistavat ja -mallit asettavat uusia haasteita kuntajohdolle ja luottamushenkilöille. #Kuntademo-verkostossa etsimme yhdessä ratkaisuja ajankohtaisiin ongelmiin muiden kuntapäättäjien ja -johtajien kanssa. Millaisia johtamisen ongelmia sinä haluaisit ratkoa yhdessä muiden kuntien kanssa?

Tervetuloa BDO:n kuntavaikuttajaksi!

 

#Kuntademo-verkoston tavoitteet

Vaikuttajaverkoston tavoitteena on rakentaa uutta paikallisdemokratiaa ja -hallintoa ongelmalähtöisen oppimisen ja käytännönläheisten ratkaisujen avulla. Ongelmalähtöinen oppiminen soveltuu nopeasti muuttuvaan maailmaan ja yhteistyön vahvistamiseen. #Kuntademo-verkoston tilaisuudet rakennetaan osallistujien arjesta tuttujen ongelmien ympärille, mikä varmistaa käytännön hyödyn. Etenemme suunnitelmallisesti hyödyntäen erilaisia menetelmiä, mutta oppisisällöt muotoutuvat vasta projektin aikana osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Milloin ja kenelle?

#Kuntademo:n vaikuttajaverkosto muodostetaan alle 50 000 asukkaan kuntien luottamushenkilö- ja viranhaltijajohdosta. Verkostotyöskentely käynnistyy tammikuussa 2019, ja verkoston toiminta-aika ajoittuu vuosille 2019–2020. Varmistathan paikkasi nopeasti, sillä mukaan mahtuu enintään 15 kuntaa!

 

Lisätietoja

Pääset tutustumaan #Kuntademo-esitteeseen tästä (pdf). Tarkempaa tietoa saat kehittämispäällikkö Matti Riekiltä ja kehitysjohtaja Jari Salomaalta.