BDO on avannut uuden toimiston Ouluun

19 tammikuuta 2016

Oulun toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustan Technopoliksessa, jonne on hyvät kulkuyhteydet.

Talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluita tarjoava BDO vahvistaa toimintaansa Pohjois-Suomessa avaamalla toimiston Ouluun. BDO on aiemminkin palvellut asiakkaitaan koko maassa, mutta uuden toimiston myötä se haluaa lisätä etenkin alueen yrityksille tarjottavien palvelujen ja paikallisten erityisasiantuntijoiden määrää. 

- Oulu ja Pohjois-Suomi on merkittävä alue, jonne haluamme tuoda julkissektorin palveluidemme rinnalle lisää erityisesti yritysasiakkaille suunnattuja palveluita. Uuden toimiston myötä vahvistamme paikallista asiantuntijatiimiämme ja haluamme toivottaa myös asiakkaat tervetulleiksi omiin toimitiloihimme. Uskomme, että olemalla lähempänä asiakkaitamme pystymme tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua, kuvailee Pohjois-Suomen aluejohtaja, HTM, JHTT Simo Paakkola.

Oulun toimiston avaamisen myötä BDO:lla on Suomessa neljä toimistoa ja yhteensä 150 asiantuntijaa. Oulun toimistolla työntekijöitä on tällä hetkellä kuusi, jonka lisäksi BDO:n asiantuntijoita löytyy myös Rovaniemeltä ja Raahesta. Kansainvälisesti BDO toimii 154 maassa 64 000 asiantuntijan voimin.

BDO:n Oulun toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla keskustan Technopoliksessa, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Oulun toimistolla työskentelee muun muassa KHT, JHTT Tiina Mikkonen-Brännkärr. Mikkonen-Brännkärr on toiminut pitkään tilintarkastajana ja on erikoistunut osakeyhtiöiden sekä julkishallinnon organisaatioiden tilintarkastuksiin.

- Suomen BDO:lla on yli 20 vuoden kokemus talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluista ja haluamme olla myös Pohjois-Suomessa  mukana alan kasvussa. Meillä on vahvaa osaamista sekä pienten ja keskisuurten yritysten että kuntapuolen asiakkaista, innostunut henkilökunta sekä asiakkailta saatua positiivista palautetta kasvutavoitteemme pohjalla.  Kansainvälinen verkostomme mahdollistaa myös sen, että voimme olla tukena myös silloin, kun asiakasyritys suunnittelee kansainvälistymistä, Tiina Mikkonen-Brännkärr sanoo.

BDO:n Oulun toimisto palvelee osoitteessa Sepänkatu 20, 90100 Oulu.