BDO vuoden 2016 International Payroll Provider Award -voittajaksi

10 marraskuuta 2016

BDO-verkoston Global Outsourcing -tiimi on voittanut toisena vuonna peräkkäin kansainvälisen "International Payroll provider Award" -palkinnon. Sama tunnustus annettiin BDO-verkostolle myös viime vuonna.

The Payroll World Awards kokoaa yhteen alan kansainvälisiä asiantuntijoita, tekniikan asiantuntijoita sekä palkkahallinnon tarjoajia. Tunnustus annetaan toimialalla erinomaisuutta viimeisen vuoden aikana osoittaneelle organisaatiolle.

BDO:n kansainvälinen asiantuntijatiimi ottaa kovatasoisen kilpailun voiton vastaan ylpeänä tiimin tekemästä työstä:

- "Palkinto on osoitus siitä, että BDO:n lähestymistapa keskitetyllä koordinoinnilla ja paikallisella toteutuksella on erinomaisen toimiva ja parhainta kansainvälistä tasoa.

BDO jäsenmaiden tiimit ovat hyvin palveluhenkisiä ja heidän asiantuntemuksensa paikallisesta ympäristöstä tuo asiakkaalle lisäarvoa. Aktiivinen koordinointitiimimme varmistaa, että prosessit toimivat saumattomasti ja että asiakas saa ajantasaisesti kootun näkymän palkkahallinnon statuksesta jokaisessa maassa.", Suomen BDO:n Business Services & Outsourcing liiketoimintavastaava Kajsa Backas-Heikkilä kommentoi.

 

Lisätietoja BDO:n kansainvälisistä taloushallinnon palveluista saat Kajsa Backas-Heikkilältä, kajsa.backas-heikkila(at)bdo.fi.