BDO:lle uusi aluetoimisto Maarianhaminaan

31 lokakuuta 2017

Suomen viidenneksi suurin tilintarkastus-, vero- ja neuvonantopalveluihin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio BDO jatkaa laajentumistaan ja on avannut uuden aluetoimiston Maarianhaminaan marraskuun alussa.
- Haluamme olla läsnä myös Maarianhaminassa, koska sen merkitystä pohjoismaiselle elinkeinoelämälle ei voi sivuuttaa, kuvailee BDO:n toimitusjohtaja Helge Vuoti syyksi avata uusi toimisto Ahvenanmaalle.

Uuden aluetoimiston vetäjänä toimii JHT, KHT Andreas Holmgård, joka on toiminut Ahvenanmaalla tilintarkastajana yli 10 vuotta.
- Andreaksen monipuolinen osaaminen erityisesti omistajavetoisista yrityksistä vastaa hyvin Ahvenanmaan tarpeisiin, Helge Vuoti kertoo.

Holmgård on hyvin innostunut uuden aluetoimiston mukanaan tuomista mahdollisuuksista.
- Maarianhaminan elinkeinoelämä on monipuolista ja alueen yrityksillä on korkeat tavoitteet. Yrittäjäperheen kasvattina olen aina ollut vaikuttunut siitä, miten hyvin yrityksiä hoidetaan Ahvenanmaalla. Alueen yritykset suuntaavat katseensa tulevaisuuteen, hallitsevat yhteistyön muiden toimijoiden kanssa ja tekevät tulosta, ja samaan aikaan kantavat yhteiskuntavastuuta. Työskentelen mielelläni Ahvenanmaalla ja viihdyn siellä muutenkin, Andreas Holmgård kertoo.

Uuden toimiston avaamisesta huolimatta BDO ei ole uusi toimija Ahvenanmaalla.
- Olemme toimineet Ahvenanmaalla jo pitkän aikaa julkishallinnon neuvonantajana ja tilintarkastajana ja tunnemme alueen olosuhteet hyvin, sanoo Holmgård.

Mitä uutta uusi toimisto sitten tuo Ahvenanmaalle?
- Haluamme ahvenanmaalaisten yrittäjien tietävän, että tarjoamme laadukkaita neuvonannon, tilintarkastuksen ja verotuksen palveluja myös Maarianhaminassa. Meille on tärkeää olla neuvova yhteistyökumppani, jolta asiakas saa lisäarvoa. Pidämme asiakassuhteiden rakentamista ja niiden ylläpitoa suuressa arvossa, Holmgård kuvailee.

BDO Maarianhaminan toimisto sijaitsee Apoteksgården Officesin tiloissa osoitteessa Norragatan 1B2, 22100 Maarianhamina. Toimisto on auki sopimuksen mukaan.

Maarianhaminan toimiston lisäksi suurimmat aluetoimistomme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa sekä Oulussa. Noin 170 asiantuntijaamme ovat levittäytyneet ympäri Suomen ja palvelevat koko maassa toimipisteestä riippumatta. Kansainvälisesti BDO toimii 158 maassa yli 67 000 asiantuntijan voimin.