• Kansainvälisen BDO:n vuositulos

BDO jatkaa kasvuaan kymmenettä vuotta peräkkäin

11 joulukuuta 2018

Kansainvälisen BDO-verkoston yhteenlaskettu liikevaihto nousi 7,5 miljardiin euroon (9 MRD USD) 30.9.2018 päättyneellä tilikaudella. Kasvua edelliseen tilikauteen verrattuna oli 10,7 %.

BDO on jo kymmenen vuoden ajan ollut nopeimmin kasvava talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoava organisaatio. Kansainvälisesti asiantuntijoidemme määrä nousi viime tilikauden aikana 80 000:een (kasvua 9 %). Palvelemme asiakkaitamme 162 maassa, joissa meillä on yhteensä lähes 1 600 toimistoa.  

Menestyksen takana on useita tekijöitä. Avaintekijänä ovat asiantuntijamme, jotka toimittavat loistavaa asiakaspalvelua ja rakentavat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Koko toimintakulttuurimme rakentuu toisten auttamiselle: autamme toinen toisiamme, asiakkaitamme ja työmme kautta koko yhteiskuntaa.

Menestyksen keskiössä ovat myös teknologiaan tekemämme investoinnit sekä strategiset yritysostot, joiden myötä verkosto on laajentunut paitsi maantieteellisesti, myös tarjoamaan asiakkaille laaja-alaisempia palveluja.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestyksekkäästä vuodesta.