BDO:n kummipelaajan Peter Vuorisen haastattelu

BDO:n kummipelaajan Peter Vuorisen haastattelu

Hurrikaani-Loimaan kasvatin ja BDO:n kummipelaaja Peter Vuorisen kausi 2020–2021 lähti käyntiin erikoisista lähtökohdista: kaikki pelien ja harjoitusten osalta oli epävarmaa, myös se, päästäänkö pelaamaan ollenkaan. Joukkueen on täytynyt toimia mahdollisimman normaalisti, mutta samalla varautua kaikkeen. Erikoisjärjestelyistä huolimatta Vuorinen kokee joukkueen suoriutuneen syksyn peleistä mallikkaasti.

- Olemme pystyneet parantamaan peli peliltä ja menossa joukkueena hyvään suuntaan. Oma pelaaminen on myös parantunut jatkuvasti.
 

Poikkeusolot ovat tuoneet harjoitteluun oman lisänsä

Poikkeustilanne on vaatinut lisäjärjestelyjä peleihin ja harjoituksiin, mutta alkukauden joukkue pääsi pelaamaan suunnitellusti. Joulukuun alussa lentopallon Mestaruusliiga pistettiin tauolle odotettua aiemmin, eikä liigan pelejä päästä pelaamaan enää tänä vuonna. Tällä hetkellä Mestaruusliiga kehittelee vaihtoehtoisia toimia loppukauden pelien varalle, jotta pelit saataisiin pelattua turvallisesti.

Toistaiseksi joukkue pystynyt kuitenkin harjoittelemaan normaaliin tapaan. Vuorinen kertoo joukkueen toimivan harjoituksissa vastuullisesti ja poikkeuksellinen tilanne huomioiden, jotta kaikki pysyisivät terveinä ja pelit voisivat jatkua tilanteen taas parantuessa. Hän kuitenkin myöntää pienen pelon olevan jatkuvasti läsnä, sillä tilanne elää.

- Toivon, että pysytään terveinä ja saadaan pelata kausi loppuun.

Joukkueen pelit jatkuvat joulun jälkeen, jos tilanne sen sallii. Sitä ennen on ansaitun joululoman vuoro. Vuorinen toivottaa joukkueineen hyvää joulun odotusta ja uutta vuotta kaikille!

 

Peter Vuorinen on ollut BDO:n Hurrikaani Loimaan kummipelaaja vuodesta 2020 alkaen.