Karhubasketin Eero Innamaan odotukset kuluvasta kaudesta ovat korkealla

Karhubasketin Eero Innamaan odotukset kuluvasta kaudesta ovat korkealla

Toista kauttaan Kauhajoen Karhubasketissa pelaava kummipelaajamme Eero Innamaa lähti kuluvaan kauteen hyvällä fiiliksellä ja korkein odotuksin. Elo–syyskuussa pidetty kauteen valmistava harjoitusjakso nosti sekä Eeron että koko joukkueen odotukset tulevasta kaudesta korkealle, mikä puolestaan näkyi onnistumisina syksyn harjoitusotteluissa.

- Osasin odottaa enemmän peliminuutteja ja isompaa roolia kuin viime kaudella, mikä näkyi itsevarmuutena Korisliiga-kauteen valmistavissa peleissä, Innamaa kertoo.


Vauhdikasta kyytiä tunteiden vuoristoradalla

Kuluva kausi on edennyt jo loppusuoralle, ja Innamaan edustama Karhubasket komeilee tällä hetkellä Korisliigan sarjataulukon kolmannella sijalla.

Valitettavasti huippu-urheilijoillakaan ei aina suju kaikki suunnitelmien mukaan – viime vuoden syyskuussa Karhubasket joutui taipumaan vastustajalle Mestarien liigan (Basketball Champions League) karsintapelin viimeisillä sekunneilla , minkä takia joukkue jäi ulos kansainvälisestä koripalloliigasta. Epäonnistumiset ja niistä aiheutuvat pettymykset ovat osa urheilijan arkea, mutta niistä ylitsepääseminen vahvistaa luonnetta entisestään. Innamaalle Mestarien liigasta karsiutuminen oli suuri pettymys, mutta Innamaa panostaa nyt täysillä kevään Korisliigapeleihin.

- Koen kehittyneeni pelaajana ja uskon, että onnistun vielä tällä kaudella parantamaan huomattavasti, Innamaa sanoo.

Juuri ennen joulua Ura Basketia vastaan pelatussa pelissä Innamaa todisti kehityksen ja kasasi Korisliigan tähänastiset ennätyspisteensä, 19, vain alle 17 minuutin peliajalla.


People helping people achieve their dreams

BDO tukee nuoria, lahjakkaita urheilijoita, jotka näyttävät esimerkillään, mitä pitkäjänteisellä työllä ja oikealla asenteella voi saavuttaa. Vaikka Innamaan ja Karhubasketin kausi alkoi syksyllä hieman takerrellen, Innamaa kertoo harjoitusten kulkevan tällä hetkellä hyvin. Innamaa harjoittelee viikoittaisten pelien lisäksi 7–9 kertaa viikossa, minkä ohella joukkue hioo taktiikoita läpi viikoittaisissa taktiikkapalavereissa, jotka ovat fyysisen harjoittelun lisäksi merkittävä tekijä menestystä ajatellen.