• Miksi valita BDO?

Miksi valita BDO?

Meillä kaikki lähtee halusta auttaa. Haluamme auttaa asiakkaitamme siinä, mikä on heille tärkeää. Se voi tarkoittaa sitä, että olemme tukena arjen haasteissa, kannustamme katsomaan laajemmalle, tai kuljemme yhdessä kohti uutta.


Sitoudumme poikkeuksellisen hyvään asiakaspalveluun

Suhtaudumme asiakaspalveluun intohimoisesti. Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu on ensisijainen osa kaikkea toimintaamme - jokainen asiantuntijamme tietää, mistä hyvä asiakaspalvelu koostuu ja miten toteuttaa sitä jokapäiväisessä työssämme.

Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu tarkoittaa meille asiakkaiden tarpeita varten suunniteltua lähestymistapaa. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että pidämme kiinni sovituista asioista. Pitkäaikaisten asiakassuhteiden avulla tutustumme toimintasi erityispiirteisiin sekä -tarpeisiin, ja valitsemme toimeksiantoihin yksilöllisesti parhaiten sopivat asiantuntijat.


Sopivan kokoinen kumppani

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Palvelemme joustavasti kaikkialla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin. Kaikkien erityisasiantuntijoidemme osaaminen on asiakkaan hyödynnettävissä sijainnista riippumatta. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, ja lisäksi meillä on aluetoimistoja 18 paikkakunnalla. Tiedot aluetoimistoista löytyy täältä


Toimialan laajin asiantuntijaverkosto

Kansainvälisesti  palvelemme asiakkaita 164 maassa yli 111 000 asiantuntijan voimin. Kansainvälinen BDO-verkostomme on kerännyt useita palkintoja, kuten esimerkiksi arvostetun International Accounting Bulletinin (IAB) myöntämän Network of the Year- palkinnon vuosina 2018 ja 2015. Network of the Year -palkinto jaetaan  tunnustuksena kannattavan kasvustrategian toteuttamisesta sekä erinomaisista saavutuksista keskeisissä strategisissa ja liiketoiminnallisissa osa-alueissa.