Hei, me muutetaan! Pääkaupunkiseudun BDO:laiset jatkossa Ruoholahdessa

Elokuussa 2024 Helsingin seudun BDO:laisten arki muuttuu, kun Lauttasaaren ja Pasilan työntekijät saavat yhteisen tukikohdan Roihu-toimistotalosta Helsingin Ruoholahdesta osoitteesta Porkkalankatu 3. 

Tilavammat ja paremmin tarpeisiimme soveltuvat toimistotilat tulivat ajankohtaiseksi henkilöstömme määrän kasvun myötä. Roihuun muutto mahdollistaa henkilöstön viihtyvyyden ja hyvinvoinnin parantamisen tarjoamalla modernit ja työskentelyä paremmin tukevat työtilat sekä keskeisen sijainnin hyvien palveluiden ja julkisten liikenneyhteyksien äärellä. Myös asiakaskokemuksemme paranee, sillä uudet tilat tarjoavat entistä paremmat puitteet asiakastapaamisiin sekä helposti saavutettavan sijainnin. Ja mikä parasta, muuton myötä kaikki pääkaupunkiseudun BDO:laiset muuttavat saman katon alle!

"Roihuun muutto tulee tarjoamaan meille entistä paremmat puitteet kasvulle ja mahdollisuuden keskittää kaikki pääkaupunkiseudun palvelumme yhteen paikkaan. Keskeinen ja helposti saavutettava sijainti tulee helpottamaan monen BDO:laisen arkea, mutta myös asiakkaille olemme elokuusta alkaen helpommin saavutettavissa. Aikaisempaa modernimmat ja toimivammat tilat tulevat tukemaan henkilöstön hyvinvointia ja se on meille ehdottoman tärkeää. Odotamme innolla uuden toimistomme käyttöönottoa ja kiva että Helsingissä saamme jatkossa toimia saman katon alla”, kertoo toimitusjohtajamme Taneli Mustonen. 

Moderni monitilatoimisto

Kolmeen Roihun kerrokseen rakentuu parhaillaan täysin remontoitu sekä BDO:laisten tarpeisiin räätälöity monitilatoimisto, jonka ratkaisuihin työntekijämme ovat päässeet vaikuttamaan. Ensimmäinen kerros on varattu pääasiassa asiakastapaamisiin ja kaksi muuta kerrosta ovat varattu BDO:laisten työskentelyyn ja yhdessäoloon. 
Rakennus on juuri saneerattu tekniikaltaan tämän päivän toimistotyöskentelyn vaatimuksia vastaavaksi. Uuden toimistomme tavoitteena onkin tukea työskentelyämme ja erityyppisiä työtehtäviä tehokkaasti sekä sujuvoittaa eri tiimiemme ja asiakkaidemme keskinäistä yhteistyötä. 

"Meille on tärkeää, että henkilöstömme viihtyy työpaikalla ja että ympäristö tukee erilaisia työskentelytapoja. Meillä on Roihussa enemmän tilaa ja modernit työtilat, joiden suunnitteluun henkilöstömme on päässyt vaikuttamaan. Monitilatoimiston erilaiset työskentelytilat tulevat tekemään toimistotyöskentelystä entistä mielekkäämpää ja niissä on otettu eri tiimiemme tarpeet huomioon. Lisäksi pääsemme hyödyntämään Roihun hyvinvointitiloja, mikä edistää yhteisöllisyyttä entisestään. Olemme erityisen iloisia siitä, että kaikki pääkaupunkiseudun BDO:laiset muuttavat saman katon alle, mikä tukee yhteishenkeä ja tiimityötä ”, kertoo henkilöstöjohtajamme Heidi Pietilä.Roihu-toimistotalo sijaitsee näkyvällä paikalla Länsiväylän risteyksessä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä sekä liike-elämän kannalta vetovoimaisella alueella Ruoholahdessa. Rakennus on valmistunut vuonna 1986, joten sillä on pitkät perinteet Ruoholahden katukuvassa tunnistettavana maamerkkinä.

Ruoholahti tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan, ulkoiluun ja ostosten tekoon. Myös Helsingin keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä, joten kauempaankin Ruoholahteen matkaava löytää kätevästi kaikki keskeisimmät palvelut läheltä ja keskitetysti yhdestä paikasta.