• HR Advisory Services

    Autamme kartoittamaan organisaationne tilanteen ja löytämään juuri teille soveltuvat ratkaisut

    Ota meihin yhteyttä

HR-neuvonantopalvelut

Henkilöstö on organisaation keskeinen voimavara. Työyhteisön toimivalle arjelle ja tehokkaalle työskentelylle on hyvät edellytykset, kun perusta on kunnossa. Me autamme rakentamaan ja varmistamaan toimivat HR-prosessit sekä vastaamaan työ- ja sopimusoikeudellisiin kysymyksiin työsuhteen ja yritystoiminnan elinkaaren eri vaiheissa. Liiketoiminnan muutostilanteissa tuemme organisaatioiden johtoa suunnittelusta toteutukseen niin kasvu- kuin sopeuttamisvaiheissa.

Kuljemme arjessa tukenasi kaikissa henkilöstöön ja johtamiseen liittyvissä haasteellisissa kysymyksissä. Riippuen organisaatiosi resursseista voimme työskennellä joko taustalla riippumattomina neuvonantajina tai osallistua prosessien läpiviemiseen yhdessä johdon kanssa. Tuomme yhteistyöhön käytännön kokemusta, näkemystä, ammatillista osaamista sekä eri tilanteiden herkkyyksiä ymmärtävää analyyttistä ajattelua ja inhimillistä vuorovaikuttamista.

 

HR Advisory Services -tiimi

HR Advisory Services -tiimiimme kuuluu henkilöstöalan ammattilaisia, laki- ja veroasiantuntijoita sekä yritysjärjestelyihin, riskienhallintaan, sisäiseen tarkastukseen sekä tietosuojaan erikoistuneita osaajia. Lisäksi käytettävissäsi on kansainvälisen verkostomme asiantuntijoiden osaaminen.

 

HR Advisory -palvelut

 

Pyydä tarjous